Termékek Menü
0
06-30-920-9698, 0623 440 388
Ön itt jár: > >

Rode

RODE - 10 ÉVES, 5 ÉVES CSERE ÉS ÉLETTARTAM GARANCIA IGÉNYBEVÉTELE
Az összes RODE mikrofonra alapesetben 1 éves garanciát vállal a gyártó.
A garanciális időszak egy néhány perces termékregisztrációval ingyenesen bővíthető a terméknek megfelelő alábbi garanciákra:

1. 10 éves garancia
RODE mikrofonok 90%-ára ez vonatkozik ( kivételt csak a jobb oldalon felsorolt típusok jelentenek).
Az eredetileg 1 éves garanciát így 9 évvel, összességében 10 évesre lehet hosszabbítani.
 
2. 5 Éves Kedvezményes Csere Garancia
RODE mikrofonok közül a felépítésüknél fogva sérülékeny típusok esetében a Rode 5 éves kedvezményes árú ($99AUS - 99 Ausztrál Dollár) mikrofoncsere lehetőséget biztosít. Ez a lehetőség a HS1, LAVALIER és PINMICmikrofonokra érvényes. 
Az eredetileg 1 éves garancia  így 4 éves kedvezményes csereidőszakkal bővül.
 
3. Élettertam Garancia
RODE mikrofonok közül az M1 dinamikus színpadi énekmikrofonra a gyártó élettartam garanciát vállal. 
Az eredetileg 1 éves garancia  így az eredeti tulajdonosra vonatkozóan addig lesz érvényes, amíg a tulajdonos használja a mikrofont.

Garanciák közös feltételei:
A mikrofont az oldalon feltüntetett Viszonteladói Partnereknél személyesen, vagy webáruházban vásárolja meg a felhasználó. 
A mikrofont a vásárlás napjától számított 1 hónapon belül regisztrálja a tulajdonosa a www.rodemic.com oldalon.
Az összes garancia típus esetében a következő termékregisztrációt kell elvégezni:

A terméket a RODE hivatalos weboldalán, a www.rodemic.com oldalon kell regisztrálni. A regisztrációhoz létre kell hozni egy új felhasználói fiókot a jobb felső sarokban található, lenyitható regisztrációs ürlap kitöltésével. A regisztráció során megadott email címre az oldal autómatikusan küld egy sikeres regisztrációt igazoló emailt. Figyelem! A sikeres regisztráció visszaigazoló email nem egyezik meg a mikrofon regisztrációval! Ahhoz, hogy mikrofonodat regisztrálni tudd először jelentkezz be a már létező felhasználói profilodba a www.rodemic.com oldalon (ugyanott ahol a fenti regisztrációt is megcsináltad) és kattints a "REGISTER YOUR MIC FOR WARRANTY" (Mikrofon regisztráció) fülre a bal odalon. A következő termék regisztrációs oldalon meg kell adnod néhány adatot.

Az egyszerűség kedvéért az RODE honalpját ahol regisztrálni tudsz beágyaztuk oldalunkba, így közvetlen innen is el tudod végezni a regisztrációt (kicsit lejjebb görgetve látható, ha nem jelenne meg kattints ide ).

Adatok amiket a regisztráció során meg kell adnod:
Model - a mikrofon típusszáma (Pl. NT1-A)

Serial Number - a szériaszám a csomagolásról, a vonalkód matricáról, vagy a mikrofonról (Pl. S/N: "0011231")
Date of Purchase - a vásárlás pontos dátuma
Country of Purchase - az ország megjelölése, ahol a vásárlás történt (legördülő menüből választható)
Name of Dealer - a bolt ahol a vásárlás történt (DjSoundLight ), itt egy legördülő lista mutatja majd a vásárlás helyének megfelelő viszonteladók listáját.
Method of Purchase - a vásárlás formája (bolti / online )
Comments - megjegyzések, ha vannak
A garanciális ügyintézéshez szükséges a mikrofon vásárlását igazoló számla, valamint a szériaszám.

FIGYELEM!
A RODE magyarországi képviselete a gyártó szabályzásának megfelelően nem minden esetben tudja az Ebay-ről, külföldi kereskedőtől vagy a nem hivatalos hazai viszontealdótól vásárolt termékek plusz kilenc éves garanciális ügyintézést és javítást vállalni. 

Külföldön vásárolt mikrofon esetében az adott ország hivatalos képviseleténél lehet a garanciát elsődlegesen érvényesíteni. 
Az 1+9 éves garancia átruházására nincs lehetőség, így a használtan vásárolt mikrofonhoz az új tulajdonos nem kaphatja meg újra a teljes garancia kiterjesztést.
A hivatalos Viszonteladói Partnernél (DjSoundLight) vásárolt mikrofonok garanciális ügyintézése, javítása raktárkészletről történik.